Søvnproblemer?

Sov bedre & våkne uthvilt! OptiSleep er et avansert kosttilskudd med melatonin utviklet for å gi bedre søvnkvalitet, raskere innsovning og dypere søvn, så du kan våkne uthvilt og klar for en ny dag. 100% naturlig og ikke vanedannende.

Konsekvenser av dårlig søvn

Redusert konsentrasjon og oppmerksomhet:

Mangel på tilstrekkelig søvn kan påvirke kognitive funksjoner som oppmerksomhet, beslutningstaking, problemløsning og læringsevne. Dette kan gjøre det vanskelig å fokusere på oppgaver og føre til feil.

Vektøkning og metabolske problemer:

Dårlig søvnkvalitet kan påvirke hormoner som regulerer appetitt, sult og metthet. Dette kan føre til økt inntak av kalorier og en høyere risiko for vektøkning og metabolske lidelser som diabetes.

Dårlig humør og emosjonell ustabilitet:

Søvnmangel er knyttet til økt irritabilitet, angst og depresjon. Dette kan påvirke humøret ditt negativt og gjøre det vanskeligere å håndtere stressende situasjoner.

Hjertehelse:

Kronisk søvnmangel er assosiert med økt risiko for hjerte- og karsykdommer som høyt blodtrykk, hjerteinfarkt og slag.

Redusert immunforsvar:

Søvn spiller en viktig rolle i immunsystemets funksjon. Dårlig søvn kan svekke immunsystemet ditt, noe som kan øke risikoen for sykdommer og infeksjoner.

Nedsatt ytelse og produktivitet:

Dårlig søvn kan redusere arbeids- og skoleprestasjoner. Det kan ta lengre tid å fullføre oppgaver, og resultatene kan være mindre nøyaktige.

Økt risiko for ulykker:

Redusert oppmerksomhet og reaksjonsevne på grunn av søvnmangel kan øke risikoen for ulykker, spesielt når du kjører bil eller arbeider med farlige maskiner.

Problemer med hukommelse:

Søvn spiller en viktig rolle i konsolideringen av minner. Manglende søvn kan påvirke evnen til å huske og gjenkalle informasjon.

Hormonelle ubalanser:

Dårlig søvn kan påvirke hormonene som regulerer blant annet stress, vekst og reproduksjon, noe som kan føre til hormonelle ubalanser og andre helseproblemer.

Økt risiko for psykiske lidelser:

Søvn spiller en viktig rolle i konsolideringen av minner. Manglende søvn kan påvirke evnen til å huske og gjenkalle informasjon.

For å unngå disse konsekvensene er det viktig å prioritere god søvnhygiene og sikre at du får tilstrekkelig og regelmessig søvn av god kvalitet. Hvis du opplever vedvarende søvnproblemer, bør du vurdere å søke hjelp fra helsepersonell.

Optisleep - for bedre søvn


Bestill OPTISLEEP™ nå

Nå får du første pakke til halv pris: kun kr 149!
(Ordinær pris kr 299,-)
Levert rett hjem til deg
Ingen bindingstid
Gratis frakt

Optisleep

Innhold

OptiSleep er et avansert søvnhjelpemiddel utviklet for å hjelpe mot alle søvnproblemer. Det kan bidra til raskere innsovning, dypere søvn, roligere søvn, hindre rastløse ben, samt bidra til en mer stabil døgnrytme.

Melatonin – Raskere innsovning

Melatonin er kroppens søvnhormon. OptiSleep inneholder 1mg per anbefalt daglig dose, som er maks tillatt mengde i reseptfrie midler.

Ashwagandha – Lindre stress og angst

Kan øke evnen til å motstå og håndtere stress, nervøsitet og engstelse/angst.

Grønn teekstrakt – Bedre søvnkvalitet

Kan bidra til bedre søvnkvalitet og avspenningsevne.

Vitamin B3 – Dypere søvn

Kan hjelpe mot søvnproblemer på grunn av depresjon og oppvåkning i løpet av natten. Vitamin B3 er også en forløper for melatonin i kroppens egenproduksjon.

Magnesium – Hindre restless-leg syndrome

Kan bedre søvnkvaliteten, samt hjelpe på søvnproblemer på grunn av restless-leg syndrome (rastløse bein/uro i beina).